Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ενημέρωση για την Αξιολόγηση της Σχολής

Αρ. Πρωτοκόλλου: 5015
19/3/10

Προς: τον Πρόεδρο της Σχολής ΗΜΜΥ κ.Τσαμάκη
Κοινοποίηση: όλα τα μέλη ΔΕΠ, Γραμματεία ΗΜΜΥ
Θέμα: Ενημέρωση για την Αξιολόγηση της Σχολής

Το 2005 ψηφίστηκε στη Βουλή ο νόμος για την Αξιολόγηση των ΑΕΙ. Με το συγκεκριμένο νόμο γίνεται μια προσπάθεια να μπει επιτέλους τάξη στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και να βρεθούν οι ελλείψεις και οι ανάγκες των ελληνικών ΑΕΙ.

Η Αξιολόγηση αποτελούσε και αποτελεί πάγιο αίτημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς θεωρούμε πως μέσα από μια τέτοια διαδικασία μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν για το ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Γνωρίζοντας πως σε πολλές σχολές και τμήματα της χώρας έχει ήδη ξεκινήσει η αξιολόγηση –σε ορισμένα μάλιστα ολοκληρώνεται ήδη το πρώτο κομμάτι της εσωτερικής αξιολόγησης, και θεωρώντας πως η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών& Μηχανικών Υπολογιστών πάντα αποτελούσε πρότυπο λειτουργίας και ήταν πρωτοπόρα στις εξελίξεις μέσα στο ελληνικό Πανεπιστήμιο, ζητάμε ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΗΜΜΥ ενημέρωση από το Πρόεδρο της Σχολής στη Γενική Συνέλευση, για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η Αξιολόγηση στη Σχολή.

Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την έναρξη των διαδικασιών ώστε να αναδειχθούν οι όποιες αδυναμίες και να καλυφθούν άμεσα, βελτιώνοντας περισσότερο τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών& Μηχανικών Υπολογιστών

Υπεύθυνα,
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΗΜΜΥ